Santi dhamma logo

Algemene Informatie

Momenteel staan er geen retraites gepland.

 

  • Wel organiseren we dit voor- en najaar verschillende meditatie dagen.
  • Voor meer informatie, klik hier.

  • Ook bieden we Online Vipassana cursussen voor degene die thuis een retraite willen doen. De online 10 daagse retraite is geschikt voor deelnemers die de basis-cursus in deze traditie hebben afgerond.

    Er is dagelijks persoonlijk contact met de leraar, telefonisch of via Skype of Zoom.

    Voor meer informatie, kun je ons een email sturen: info@santi-dhamma.nl

Wat is Dana? Click Hier!

Dana – Vrijgevigheid

Santi Dhamma is een heel jonge en kleine organisatie. In overeenstemming met de Boedhistische traditie “draait” de organisatie alleen op donaties. Omdat we echter niet in het bezit zijn van een eigen locatie voor onze cursussen, zijn we genoodzaakt om onze deelnemers te vragen om voor de gehuurde accomodatie en het eten te betalen.

Mocht je de organisatie Santi Dhamma en haar activiteiten willen ondersteunen, dan is iedere donatie van harte welkom. Alle donaties worden zeer gewaardeerd. Ze stellen ons in staat om ons werk voort te zetten.

Je donatie zal worden gebruikt om de kosten van de organisatie te dekken, zoals het runnen van de stichting, de website en administratieve onkosten. Donaties worden tevens gebruikt om deelname aan onze curssen mogelijk te maken voor mensen die zich niet het gehele bedrag kunnen veroorloven.

Een eventueel overschot aan financiële middelen zal worden aangewend voor het opzetten van een permanent meditatie centrum, zodat we uiteindelijk onze volledige retraites op basis van enkel donatie kunnen aanbieden.

Bedankt voor je vriendelijkheid en compassie!

“Al zou men een miljoen mensen in de strijd verslaan.

 Hij die meester wordt over zichzelf is de grootste overwinnaar. “

   -The Dhammapada -the sayings of the Buddha, verse 103-

 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.